Lirik Lagu Kelangan - Ndx Aka


hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo

saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso

hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo

kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso

kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso

0 Response to "Lirik Lagu Kelangan - Ndx Aka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel